Werkt gewoon is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Werkt gewoon kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Werkt gewoon een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer info over Werkt gewoon

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Werkt gewoon. Zo is deze onderneming gevestigd in Arnhem. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Werkt gewoon is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68077416. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Werkt gewoon ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Werkt gewoon neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een bedrijf als Werkt gewoon inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.