Werksucces B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Werksucces B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Werksucces B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partij als Werksucces B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Werksucces B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer info over Werksucces B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Werksucces B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Willemsoord. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Werksucces B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 58030832. Op deze site kan je ook lezen wat Werksucces B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.