WerkSaam Verloning is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. WerkSaam Verloning kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over WerkSaam Verloning

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf WerkSaam Verloning. Zo is dit bedrijf gelegen in Hoorn. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. WerkSaam Verloning is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 51324229. Op deze pagina kan je ook lezen wat WerkSaam Verloning ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met WerkSaam Verloning neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een partij als WerkSaam Verloning inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als WerkSaam Verloning een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.