Werkprofs Services BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Werkprofs Services BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Werkprofs Services BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een partner als Werkprofs Services BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Werkprofs Services BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over Werkprofs Services BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Werkprofs Services BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Noordwijk. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Werkprofs Services BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 59983795. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Werkprofs Services BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.