Werkpart BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Werkpart BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over Werkpart BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Werkpart BV. Zo is deze onderneming gelegen in t Zand. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Werkpart BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 37079551. Op deze pagina kan je ook lezen wat Werkpart BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Werkpart BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Werkpart BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als Werkpart BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.