Werkgeversinstituut BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Werkgeversinstituut BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals Werkgeversinstituut BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Werkgeversinstituut BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Werkgeversinstituut BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Werkgeversinstituut BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Werkgeversinstituut BV. Zo is deze onderneming gelegen in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Werkgeversinstituut BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 24480011. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Werkgeversinstituut BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.