Werkboom is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Werkboom kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Werkboom neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een onderneming als Werkboom inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Werkboom een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer info over Werkboom

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Werkboom. Zo is deze onderneming gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Werkboom is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65540220. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Werkboom ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.