Werk-Makelaar BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Werk-Makelaar BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals Werk-Makelaar BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Werk-Makelaar BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als Werk-Makelaar BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Werk-Makelaar BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Werk-Makelaar BV. Zo is deze organisatie gelegen in Weesp. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Werk-Makelaar BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 60005815. Op deze pagina kan je ook inzien wat Werk-Makelaar BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.