Werk & Ik Payrolling BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Werk & Ik Payrolling BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Werk & Ik Payrolling BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als Werk & Ik Payrolling BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Werk & Ik Payrolling BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Werk & Ik Payrolling BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Werk & Ik Payrolling BV. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Werk & Ik Payrolling BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 56941609. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Werk & Ik Payrolling BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.