WePayPeople Salarissen B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. WePayPeople Salarissen B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met WePayPeople Salarissen B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als WePayPeople Salarissen B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als WePayPeople Salarissen B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over WePayPeople Salarissen B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf WePayPeople Salarissen B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, WePayPeople Salarissen B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59294353. Op deze site kan je ook tot je nemen wat WePayPeople Salarissen B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.