WePayPeople Contracting B.V. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. WePayPeople Contracting B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals WePayPeople Contracting B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als WePayPeople Contracting B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als WePayPeople Contracting B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over WePayPeople Contracting B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf WePayPeople Contracting B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. WePayPeople Contracting B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 64996786. Op deze pagina kan je ook zien wat WePayPeople Contracting B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.