WePayPeople Backoffice Services B.V. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. WePayPeople Backoffice Services B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als WePayPeople Backoffice Services B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over WePayPeople Backoffice Services B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf WePayPeople Backoffice Services B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, WePayPeople Backoffice Services B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 64996662. Op deze webpagina kan je ook inzien wat WePayPeople Backoffice Services B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met WePayPeople Backoffice Services B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een onderneming als WePayPeople Backoffice Services B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.