WePayPeople Backoffice B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. WePayPeople Backoffice B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als WePayPeople Backoffice B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over WePayPeople Backoffice B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf WePayPeople Backoffice B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. WePayPeople Backoffice B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59424907. Op deze website kan je ook lezen wat WePayPeople Backoffice B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals WePayPeople Backoffice B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als WePayPeople Backoffice B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.