WePayCrew BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. WePayCrew BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als WePayCrew BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over WePayCrew BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf WePayCrew BV. Zo is deze onderneming gelegen in Maarssen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. WePayCrew BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 69749795. Op deze pagina kan je ook inzien wat WePayCrew BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals WePayCrew BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als WePayCrew BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.