Wels Flex Service is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Wels Flex Service kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Wels Flex Service neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partner als Wels Flex Service inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Wels Flex Service een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Wels Flex Service

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Wels Flex Service. Zo is deze organisatie gevestigd in Grootegast. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Wels Flex Service is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70601771. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Wels Flex Service ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.