W.B. Heslinga B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. W.B. Heslinga B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met W.B. Heslinga B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een bedrijf als W.B. Heslinga B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als W.B. Heslinga B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over W.B. Heslinga B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf W.B. Heslinga B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Oosterland. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. W.B. Heslinga B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 56165307. Op deze website kan je ook lezen wat W.B. Heslinga B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.