Watch by Swaep B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Watch by Swaep B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Watch by Swaep B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Extra informatie over Watch by Swaep B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Watch by Swaep B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Watch by Swaep B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64811352. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Watch by Swaep B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Watch by Swaep B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een onderneming als Watch by Swaep B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.