Wam Denim Salaris BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Wam Denim Salaris BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Wam Denim Salaris BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Wam Denim Salaris BV. Zo is deze onderneming gelegen in Beverwijk. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wam Denim Salaris BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 57658676. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Wam Denim Salaris BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals Wam Denim Salaris BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partij als Wam Denim Salaris BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Wam Denim Salaris BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.