W en PO is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. W en PO kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als W en PO een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroller het meest bij jou past.

Meer weten over W en PO

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf W en PO. Zo is deze organisatie gelegen in Breda. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, W en PO is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 65153332. Op deze webpagina kan je ook inzien wat W en PO ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals W en PO neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als W en PO is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.