Vuurin Personeelsdiensten BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Vuurin Personeelsdiensten BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Vuurin Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Vuurin Personeelsdiensten BV. Zo is deze onderneming gelegen in Bergschenhoek. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Vuurin Personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 61111007. Op deze site kan je ook lezen wat Vuurin Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Vuurin Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een onderneming als Vuurin Personeelsdiensten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Vuurin Personeelsdiensten BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.