VTLN Zuidoost BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. VTLN Zuidoost BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als VTLN Zuidoost BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer weten over VTLN Zuidoost BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf VTLN Zuidoost BV. Zo is deze onderneming gelegen in Swalmen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. VTLN Zuidoost BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67762522. Op deze site kan je ook inzien wat VTLN Zuidoost BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals VTLN Zuidoost BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een onderneming als VTLN Zuidoost BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.