VTL flex is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. VTL flex kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals VTL flex neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als VTL flex wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als VTL flex een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over VTL flex

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf VTL flex. Zo is dit bedrijf gevestigd in Diemen. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. VTL flex is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34234938. Op deze pagina kan je ook lezen wat VTL flex ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.