Vooruitzenden Maastricht is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Vooruitzenden Maastricht kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over Vooruitzenden Maastricht

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Vooruitzenden Maastricht. Zo is dit bedrijf gelegen in Maastricht. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Vooruitzenden Maastricht is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66270723. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Vooruitzenden Maastricht ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Vooruitzenden Maastricht neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een bedrijf als Vooruitzenden Maastricht inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Vooruitzenden Maastricht een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.