Vicaris Payroll is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Vicaris Payroll kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Vicaris Payroll

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Vicaris Payroll. Zo is dit bedrijf gevestigd in Hasselt. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Vicaris Payroll is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64616118. Op deze site kan je ook lezen wat Vicaris Payroll ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Vicaris Payroll neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Vicaris Payroll wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Vicaris Payroll een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.