Verloningsupport BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Verloningsupport BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Verloningsupport BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een onderneming als Verloningsupport BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als Verloningsupport BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer weten over Verloningsupport BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Verloningsupport BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Lelystad. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Verloningsupport BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67070035. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Verloningsupport BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.