Verified IT BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Verified IT BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Verified IT BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Verified IT BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Verified IT BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Verified IT BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Verified IT BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Nieuwegein. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Verified IT BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68448597. Op deze website kan je ook zien wat Verified IT BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.