Veerkracht Flexdiensten is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Veerkracht Flexdiensten kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Veerkracht Flexdiensten een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Veerkracht Flexdiensten

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Veerkracht Flexdiensten. Zo is dit bedrijf gevestigd in Maassluis. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Veerkracht Flexdiensten is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69911320. Op deze webpagina kan je ook zien wat Veerkracht Flexdiensten ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Veerkracht Flexdiensten neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een bedrijf als Veerkracht Flexdiensten inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.