VDU Flexible Workforce Group BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. VDU Flexible Workforce Group BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als VDU Flexible Workforce Group BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over VDU Flexible Workforce Group BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf VDU Flexible Workforce Group BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Waardenburg. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, VDU Flexible Workforce Group BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 56618514. Op deze site kan je ook zien wat VDU Flexible Workforce Group BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals VDU Flexible Workforce Group BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een partner als VDU Flexible Workforce Group BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.