VDB Recruitment is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. VDB Recruitment kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als VDB Recruitment een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het best bij jou past.

Extra info over VDB Recruitment

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf VDB Recruitment. Zo is deze organisatie gelegen in Oisterwijk. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. VDB Recruitment is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 65824172. Op deze site kan je ook lezen wat VDB Recruitment ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals VDB Recruitment neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een bedrijf als VDB Recruitment inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.