vanGog4all is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. vanGog4all kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met vanGog4all neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als vanGog4all inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als vanGog4all een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over vanGog4all

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf vanGog4all. Zo is deze onderneming gevestigd in Nijmegen. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, vanGog4all is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68938403. Op deze webpagina kan je ook zien wat vanGog4all ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.