Van Zutphens Payroll Consultancy B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Van Zutphens Payroll Consultancy B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Van Zutphens Payroll Consultancy B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer informatie over Van Zutphens Payroll Consultancy B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Van Zutphens Payroll Consultancy B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Apeldoorn. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Van Zutphens Payroll Consultancy B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 63170531. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Van Zutphens Payroll Consultancy B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Van Zutphens Payroll Consultancy B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Van Zutphens Payroll Consultancy B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.