Van Koppen & Van Eijk Food BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Van Koppen & Van Eijk Food BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Van Koppen & Van Eijk Food BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Van Koppen & Van Eijk Food BV. Zo is deze organisatie gevestigd in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Van Koppen & Van Eijk Food BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 63535548. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Van Koppen & Van Eijk Food BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Van Koppen & Van Eijk Food BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een onderneming als Van Koppen & Van Eijk Food BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Van Koppen & Van Eijk Food BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.