Van Koppen & Van Eijk Agro BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Van Koppen & Van Eijk Agro BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als Van Koppen & Van Eijk Agro BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Van Koppen & Van Eijk Agro BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Van Koppen & Van Eijk Agro BV. Zo is deze organisatie gelegen in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Van Koppen & Van Eijk Agro BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65803965. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Van Koppen & Van Eijk Agro BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Van Koppen & Van Eijk Agro BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Van Koppen & Van Eijk Agro BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.