Van Bodengraven & Van der Meer is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Van Bodengraven & Van der Meer kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Van Bodengraven & Van der Meer een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over Van Bodengraven & Van der Meer

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Van Bodengraven & Van der Meer. Zo is deze onderneming gevestigd in Tiel. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Van Bodengraven & Van der Meer is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 61322342. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Van Bodengraven & Van der Meer ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Van Bodengraven & Van der Meer neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Van Bodengraven & Van der Meer is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.