Valueleaf Ltd. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Valueleaf Ltd. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Valueleaf Ltd. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partner als Valueleaf Ltd. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als Valueleaf Ltd. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Valueleaf Ltd.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Valueleaf Ltd.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Valueleaf Ltd. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67945198. Op deze webpagina kan je ook zien wat Valueleaf Ltd. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.