Valentijn & Volwater Payroll Services B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Valentijn & Volwater Payroll Services B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Valentijn & Volwater Payroll Services B.V.

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Valentijn & Volwater Payroll Services B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Roelofarendsveen. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Valentijn & Volwater Payroll Services B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 62460129. Op deze website kan je ook inzien wat Valentijn & Volwater Payroll Services B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Valentijn & Volwater Payroll Services B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een partner als Valentijn & Volwater Payroll Services B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als Valentijn & Volwater Payroll Services B.V. een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.