Vaarboer & Twint Personeel en Diensten B.V. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Vaarboer & Twint Personeel en Diensten B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Vaarboer & Twint Personeel en Diensten B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Vaarboer & Twint Personeel en Diensten B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Vaarboer & Twint Personeel en Diensten B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Extra informatie over Vaarboer & Twint Personeel en Diensten B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Vaarboer & Twint Personeel en Diensten B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Noordbeemster. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Vaarboer & Twint Personeel en Diensten B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 63468603. Op deze pagina kan je ook lezen wat Vaarboer & Twint Personeel en Diensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.