UW Personeels BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. UW Personeels BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals UW Personeels BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een bedrijf als UW Personeels BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als UW Personeels BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer informatie over UW Personeels BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf UW Personeels BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Utrecht-Stad. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, UW Personeels BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 30131410. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat UW Personeels BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.