Upgrade TWS BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Upgrade TWS BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Upgrade TWS BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Upgrade TWS BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Upgrade TWS BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het best bij jou past.

Meer weten over Upgrade TWS BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Upgrade TWS BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Appingedam. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Upgrade TWS BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 51768550. Op deze website kan je ook inzien wat Upgrade TWS BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.