Unicoo BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Unicoo BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Unicoo BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Unicoo BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Ridderkerk. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Unicoo BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70229244. Op deze pagina kan je ook zien wat Unicoo BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Unicoo BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een bedrijf als Unicoo BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Unicoo BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.