UitzendIdee BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. UitzendIdee BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als UitzendIdee BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over UitzendIdee BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf UitzendIdee BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Nijmegen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, UitzendIdee BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 9188539. Op deze site kan je ook lezen wat UitzendIdee BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met UitzendIdee BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partij als UitzendIdee BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.