Uitzendbureau Mens & Werk is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Uitzendbureau Mens & Werk kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Uitzendbureau Mens & Werk neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een bedrijf als Uitzendbureau Mens & Werk inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Uitzendbureau Mens & Werk een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over Uitzendbureau Mens & Werk

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Uitzendbureau Mens & Werk. Zo is deze onderneming gevestigd in Leek. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Uitzendbureau Mens & Werk is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65014448. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Uitzendbureau Mens & Werk ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.