Uitzendbureau Logischtiek B.V. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Uitzendbureau Logischtiek B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals Uitzendbureau Logischtiek B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een onderneming als Uitzendbureau Logischtiek B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Uitzendbureau Logischtiek B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer info over Uitzendbureau Logischtiek B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Uitzendbureau Logischtiek B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rotterdam. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Uitzendbureau Logischtiek B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67791204. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Uitzendbureau Logischtiek B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.