Uitzendbureau HET BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Uitzendbureau HET BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Uitzendbureau HET BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Uitzendbureau HET BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als Uitzendbureau HET BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer informatie over Uitzendbureau HET BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Uitzendbureau HET BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Nijmegen. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Uitzendbureau HET BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67264816. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Uitzendbureau HET BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.