Uitstel BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Uitstel BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Uitstel BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Uitstel BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Uitstel BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 68442491. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Uitstel BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals Uitstel BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Uitstel BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Uitstel BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.