Uforces BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Uforces BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Uforces BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Uforces BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Uforces BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Uforces BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Uforces BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Huizen. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Uforces BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70412650. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Uforces BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.