U.F. Services is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. U.F. Services kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met U.F. Services neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als U.F. Services wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als U.F. Services een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over U.F. Services

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf U.F. Services. Zo is deze organisatie gevestigd in Hoogeveen. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. U.F. Services is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 60703768. Op deze site kan je ook tot je nemen wat U.F. Services ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.