UDP is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. UDP kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals UDP neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een onderneming als UDP inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als UDP een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over UDP

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf UDP. Zo is deze onderneming gevestigd in Veenendaal. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, UDP is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64653501. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat UDP ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.