TUBANTIA Personeel, Werving & Selectie BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. TUBANTIA Personeel, Werving & Selectie BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als TUBANTIA Personeel, Werving & Selectie BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer weten over TUBANTIA Personeel, Werving & Selectie BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf TUBANTIA Personeel, Werving & Selectie BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Almelo. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. TUBANTIA Personeel, Werving & Selectie BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67153496. Op deze website kan je ook tot je nemen wat TUBANTIA Personeel, Werving & Selectie BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met TUBANTIA Personeel, Werving & Selectie BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een bedrijf als TUBANTIA Personeel, Werving & Selectie BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.