TTM HRM Advies is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. TTM HRM Advies kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over TTM HRM Advies

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf TTM HRM Advies. Zo is deze onderneming gevestigd in Soest. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, TTM HRM Advies is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 59331836. Op deze site kan je ook zien wat TTM HRM Advies ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met TTM HRM Advies neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als TTM HRM Advies inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als TTM HRM Advies een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.